Domino profesionālā uzraudzība

IBM Domino ir jebkura uzņēmuma galvenā sistēma. Dokumentu pārvaldības sistēma un e-pasts ir jebkuras organizācijas asinsrites sistēma. Cilvēki koplieto informāciju, strādā ar dokumentiem. IBM Domino administratori viena servera statistikas un žurnālu pārbaudei tērē līdz vienai stundai dienā. Ar lielu serveru skaitu tas var aizņemt visu dienu, un administratoram vairs nepietiks laika, lai attīstītu vidi. Dažreiz klienti to nedara, kā arī neizmanto uzraudzības sistēmu, un tie, kas lieto parasti pārbauda tikai pamata lietas – porta pieejamību, kas neatspoguļo IBM Domino statusu.

CYONE ir izstrādājis IBM Domino, IBM Traveler profesionālo serveru uzraudzību. Risinājums ir balstīts uz Zabbix sistēmu. Zabbix ir ļoti populārs un bezmaksas risinājums, kuram ir daudz šablonu dažādu sistēmu uzraudzībai.

CYONE risinājums ir komerciāls, tas satur vairāk nekā 300 dažādu noteikumu, kas pārbauda IBM Domino, IBM Traveler, IBM Verse, IBM Mail Support for Microsoft Outlook (IMSMO) statusu.

Mūsu risinājums var sekot ne tikai IBM Domino platformai, bet arī dažādām biznesa lietojumprogrammām (datu bāzes meklēšanas ātrums, lietojumprogrammas atvēršanas ātrums vai dokumentu skaits, kas satur kļūdas). Ja dokumentu skaits ar kļūdām palielinās, jūs to redzēsiet ar mūsu uzraudzības risinājumu.

Monitoringa ieviešana atvieglos administratoru darbu un dos iespēju iesaistīties vides attīstībā. Administrators tiks iesaistīts tikai tad, kad Jums tiešām būs nepieciešama viņa iejaukšanās.

Risinājumu izstrādājusi pieredzējušu IBM Domino administratoru un profesionāļu komanda. Risinājums ne tikai atrod un paziņo par problēmām, bet arī novērš tās. Jūs saņemsiet tikai paziņojumu, ka problēma ir radusies un tika automātiski atrisināta. Uzziniet vairāk par šo unikālo risinājumu.